top of page

Svarīga informācija! No šodienas sākas veļu laiks.



Galvenais uzdevums – palīdzība aizgājušajiem senčiem!


Mēs esam tikai īslaicīgi viesi uz šīs zemes, pildot dažādus karmiskus uzdevumus.

Senajās latviešu tautasdziesmās tiek pieminēta gan šī, gan tā pasaule, kā arī aizsaules dzīve.


 Tas norāda uz to, ka fiziskais ķermenis pastāv šajā pasaulē, savukārt veļi atrodas tajā, un dvēsele tiecas uz Dievišķo, lai neatgrieztos atpakaļ.


Jau izsenis cilvēki ir veikuši bēru rituālus, lai palīdzētu dvēselei pāriet uz nākamo dzīves posmu. Mūsu senči šo laiku sauca par veļu laiku, kuru precīzi nosaka astroloģiskie aprēķini.

 Vēdiskais veļu laiks, pazīstams kā pitru pakša, ir brīdis, kad īpaši rituāli tiek veikti dzimtai, nodrošinot tās garīgo labklājību. Šajā laikā veic gan veļu mielošanu, gan citus dzimtas aizsardzības rituālus.


Katram cilvēkam ir pienākums rūpēties par saviem senčiem. Ja mirušais nesasniedz Dieva likumu un Visuma izpratni, viņa dvēsele var iestrēgt starp pasaulēm, nespējot turpināt ceļu. Tādu dvēseli sanskritā sauc par prētu.


Radinieku uzdevums ir palīdzēt šīm dvēselēm, sniedzot enerģiju un garīgo atbalstu, lai viņas sasniegtu nākamo dzīvesvietu.


Kādos gadījumos dvēsele iestrēgst?


To nosaka mirušā dzīves veids un apstākļi, kādos notikusi nāve. Ja cilvēks nav izpildījis savus dzīves uzdevumus, nomiris priekšlaicīgi vai pašnāvības dēļ, vai viņa ķermenis nav ticis kremēts, dvēsele var iestrēgt. Tāpēc ir ļoti svarīgi veikt attiecīgos rituālus, lai palīdzētu dvēselēm pāriet tālāk.


Ja ģimenē rodas konflikti, spontāni aborti, atkarības, vai pastāv citas problēmas, tas var norādīt uz senču dvēselēm, kuras alkst pēc palīdzības.

 Šādos gadījumos rituāli palīdz atbrīvot senču dvēseles un līdz ar to arī atrisināt dzimtā uzkrātās grūtības.


Šogad pitru pakša norisinās no 17. septembra līdz 02. oktobrim.


 Esmu Indijā un piedāvāju iespēju veikt rituālus, lai palīdzētu jūsu aizgājušajiem tuviniekiem. Indijas priesteri Himalaju tempļos vadīs sarežģītas ceremonijas, nodrošinot dvēseļu mieru un dzimtas labklājību.


Kad cilvēks nomirst, viņa smalkais ķermenis atdalās no fiziskā, un prāna, kas savieno abus, lēnām izzūd. Ja ķermenis netiek kremēts, šis process var ievērojami pagarināties, jo mūsdienās konservantu ietekmē ķermeņa sadalīšanās notiek daudz lēnāk. Tāpēc ir būtiski nodrošināt, ka rituāli tiek veikti pareizi.


Mēs visi esam atbildīgi par saviem senčiem, pat ja nezinām viņu kapavietas vai dzīves apstākļus. Tāpēc būtu pareizi reizi gadā veltīt laiku rituāliem, lai nodrošinātu mūsu dzimtas garīgo labklājību.


Kā jau minēju, pretējā gadījumā, lai pievērstu sev mūsu uzmanību šīs senču dvēseles var radīt mums lielus sarežģījumus dzīvē.


Es būšu klosterī, un personīgi rūpēšos, lai jūsu rituāli tiktu veikti pareizi un precīzi. Latvijā līdzīga ceremonija izmaksātu ievērojami dārgāk, taču Indijā tā ir daudz pieejamāka.

Ja vēlaties palīdzēt saviem aizgājušajiem tuviniekiem un atrisināt šķēršļus savā dzīvē, raksti un nosūtīšu informāciju par individuālo rituālu.


Mans Whatsapp/telegram: +91 9289307068

Comentários


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page