top of page

Prema Sai. Nākotnes Indijas Guru.

Updated: Nov 30, 2023

28.06.23. biju 11. dzimšanas dienā Indiešu zēnam.

Apmēram 200 viesu. Aptuveni 40, no dažādām pasaules valstīm.


Puisis kurš dzimis ļoti pieticīgos apstākļos, bet nākotnes perspektīvā, viens no nākotnes Indijas zināmākajiem garīgajiem līderiem.


Kāpēc? Jo vairāki nozīmīgi cilvēki (sabiedrībā zināmi), kā arī paliels skaits citu cilvēku, viņā ir atpazinuši pasaulē slavenā guru Satya Sai Baba reinkarnāciju - Prema Sai.


Ir bijusi iespēja dzīvot viņa mājās ilgāk par mēnesi un satikt gana daudz viņa sekotājus, no Indijas un citām valstīm. Dzirdēt viņu personiskās pieredzes.


Kas interesanti, kad Satya Sai Baba vēl bija fiziskajā ķermenī, viņš bija ar pirkstu norādījis vietu kur pārdzims, kā Prema Sai. Šis notikums tika dokumentēts grāmatā, kura tika izdota vēl desmitgades pirms viņa nāves.


Par grāmatu un šo lielo pareģojumu jau sen visi bija aizmirsuši. Līdz tikai pirms gada par to manā klātbūtnē sāka runāt Satya Sai Baba agrākais šoferis. Grāmata tika uzmeklēta, iztulkota no vietējās valodas un tiešām šīs liecības tur ir atrodamas. Tas brīnišķīgā veidā sakrīt ar vietu kur piedzima šis zēns Prema Sai.


Šobrīd daudzi runā par to kas viņš ir, izņemot viņu pašu. Puisis to nenoliedz, puisis to neapstiprina. Mierīgi pieņem visu ņemšanos kas ap viņu risinās. Kas arī ir liela brieduma/vieduma pazīme šajos gados.

Brīdī kad viņš publiski pats apstiprinās šo, domāju, ka viņa slava augs neprātīgā ātrumā.

Tik neticami, ka šobrīd ir tāda unikāla iespēja būt ciešā viņa tuvumā un pieredzēt viņu vēl kā bērnu/jaunieti, būt kopā, iet uz veikalu, kopā ēst, vest no skolas uz mājām, spēlēties...




Commentaires


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page