top of page

Nozīmīgākais mūsu uzdevums- palīdzēt mirušajiem!

Šeit uz zemes mēs esam tikai ciemiņi, kuri atrodas neilgu laiku un izpilda noteiktus karmiskus uzdevumus. Senajās tautas dziesmās tiek runāts par šo sauli, to sauli un aiz sauli. Ko gan tas skaidro?! To ka fiziskais ķermenis dzīvo šajā saulē, velis dzīvo tajā saulē un devēsele tiecas nokļūt aiz saulē un savienoties ar Dievišķo, lai neatgrieztos atpakaļ nekad.


Jau no senatnes cilvēki ir piekopuši dažādus bēru rituālus, kas palīdz velim tikt prom un virzīties tālāk pie Dievišķā. Mūsu senči to dēvēja par veļu laiku. Katru gadu šo laiku precīzi aprēķina astroloģiski. Vēdiskais veļu laiks ir pitru pakša - brīdis, kad veikt dzimtai dažādus rituālus, vēdiskās bēres, kuriem tas nav veikts pienācīgi. Piemēram, veļu mielošana un speciāli rituāli dzimtas aizsardzībai.


Katra cilvēka uzdevums ir parūpēties par veļiem - saviem senčiem! Ja dzīve ir nodzīvota neziņā par Dieva, dabas un Visuma likumiem, tad velis nespēj atdalīties no materiālās pasaules un nenokļūst nākošajā mājvietā. Šāda dvēsele iestrēgst un vēdas to sauc par prētu.


Radinieku atbildība ir rūpēties par mirušā tuvinieka veli, lai sniegtu nepieciešamo enerģiju, ēdienu un palīdzību, lai šī dvēsele sasniedz nākamo mājvietu.


KAD VELIS IESTRĒGST?


To nosaka aizgājušā cilvēka dzīvesveids. Ja nav izdevies izpildīt dzīves uzdevumus, izlabot iepriekšējo dzīvju pieļautās kļūdas, ja cilvēks nomirst priekšlaicīgi, ja izdara pašnāvību, ja mirstot organisms atbrīvojas no fēces un urīna, ja ķermenis netika kremēts, tad velis pats bez palīdzības nevarēs tikt pilnvērtīgi prom un iesprūdīs starptelpā.


Vienkārši runājot, ja līķis netika sadedzināts, tad tā ir problēma visai dzimtai. Pitru pakša/ veļu laiks ir paredzēts, lai pabarotu un parūpētos par dzimtas nomirušajiem senčiem. Par godu tam īpaši apmācīti Indijas priesteri veic sarežgītus un ļoti nopietnus rituālus. 30 paaudzēs mums ikkatram ir vairāk kā viens miljards senču. Mēs esam atbildīgi par saviem tuviniekiem, brāļiem , māsām, vecākiem, vecvecākiem šajā un iepriekšējās dzīvēs.


Tātad mūsu pienākums ir reizi gadā pabarot veļus. Reizi mūžā parūpēties par viņu dvēseļu mieru, veicot atbilstošus rituālus.


Ir pazīmes, kuras norāda, ka jūsu dzimtā ir iestrēgušas dvēseles. Te uzskaitītas dažas: 1. kad kāds tuvs cilvēks pēkšni kļūst par ienaidnieku, 2. ģimenē strīdas, problēmas ar mantojumu, kad radi strīdas par mantojumu, 3. spontānie vai apzinātie aborti, 4. sievietei bērni no dažādiem vīriešiem, 5. ģimenē narkomāni, alkoholiķi, atkarības, 6. dabīgā ceļā netiek pie bērniem, 7. kad bērni ar dažādiem likteņiem, viens veiksmīgs, otrs neveiksmīgs, 8. pēkšņi zaudē visu mantu, biznesu, 9. straujas garastāvokļa maiņas, strīdi līdz ienaidam, 10. kad izveidojas skaudība un alkatība, 11. kad zūd dzīves jēga un nespēj to atrast, 12. strauji mainās laikapstākļi, problēmas izaudzēt ražu, 13. kad jābrauc strādāt uz citu valsti, 14. neārstējamas slimības, 15. ja kādu nogalina no ģimenes, 16. kad bērni bieži slimo, 17. kad neciena skolotājus, vecus cilvēkus, cienījamus cilvēkus, 18. kad cieš no zagļa 19. kad neadekvāti lieli nodokļi, 20. kad cieš no ugunsnelaimes, 21. kad ir nevēlēšanās parūpēties par veļiem un veikt viņiem rituālus, 22. kad vīrs ar sievu strīdas ēšanas laikā, kad neciena un neklausa vecākus.


Tas nav viss saraksts, bet tikai neliela daļa, kas norāda, ka dzimta alkst pēc palīdzibas.

Ja šajā sarakstā atpazīsti sevi, tad zini, tu esi tas, kurš spēj atrisināt savas dzimtas uzkrātās problēmas.


Šogad pitru pakša norit 29.09.23. - 14.10.23.

Mēs būsim Indijā klosterī un piedāvājam jums veikt veļu labklājībai veltītus rituālus zinošu, Himalaju tempļu priesteru vadībā.


Kad cilvēks nomirst, smalkais ķermenis atdalās no fiziskā ķermeņa. Prāna savij visus ķermeņus kopā. Lai atdalītos no fiziskā ķermeņa, visai prānai tas jāpamet, ja ķermenis netiek kremēts, tad tā prāna , kura atbild par ķermeņa sadalīšanos ir kopā ar ķermeni vēl ilgi, līdz ķermenis sadalās. Mūsdienās sadalīšanās procesu būtiski bremzē pārtikas konservanti, tāpēc tam vajadzīgais laiks paliek ilgāks.


Cik mūsu senču ir miruši kara laikā un mēs nezinām kur ir viņu kapi? Mēs pat nezinām, kur ir mūsu vecvecāku un senāku senču kapa vietas, un kādā nāvē viņi mira.

Līdz ar to, mums katram būtu jāveic reizi gadā rituāli saviem senču veļiem. Mums trūkst atbilstošo zināsanu, kā to darīt, bet Indijā šīs zināšanas ir saglabājušās no senatnes līdz mūsdienām un tiek rūpīgi piekoptas.

Katrs kurš to veicis apstiprinās cik jaudīgi mainās dzīve. Atrisinās problēmas, mazinās konflikti, atnāk nauda, sakārtojas veselība un attiecības, parādās fiziska viegluma sajūta.

Es būšu klosterī uz vietas un personīgi sniegšu visu nepieciešamo informāciju priesteriem Jūsu vārdā. Personīgi pieredzēšu, ka pasūtītie rituāli tiek veikti.

Latvijā izmaksas šādam pakalpojumam ir lietota auto vērtībā. Indijā tas ir hokeja/koncerta/restorāna ar ģimeni apmeklējuma vērtībā.


Vēlies sniegt lielu palīdzību saviem aizgājušajiem tuviniekiem un caur šo darbību noņemt šķēršļus, ne tikai viņiem, bet arī savā dzīvē, papildus arī gūstot stipru atbalstu saviem mērķiem? Sūti privātu ziņu.


janis@domuspeks.com Mans Whatsapp/telegram: +91 9289307068



Comments


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page