top of page
Writer's pictureJānis Zariņš

Labākais laiks, veikt pienākumu.




Bija diskusija par laiku, kad īsti veikt rituālu saviem senčiem (veļiem). Versija, kuru piedāvāju es, bija to darīt balstoties uz astroloģijas zinātni, izskaitļojot laiku, kad planētu stāvoklis tam ir īpaši labvēlīgs. Citiem bija neskaitāmi daudz versiju, kad to darīt ir vislabāk, tai skaitā, šobrīd.


Patiesībā, nav tāda laika, kad balstoties uz kādām pazīmēm, mēs atsakām palīdzību, vienalga, vai dzīvajiem, vai mirušajām dvēselēm.

Palīdzībai nav sliktu dienu. Darām to, kad spējam.


Vienlaikus, pilnīgi visam uz pasaules ir labāks laiks un vieta.

Padomā! Vai ir kas tāds, kas ir pilnīgi slikts pilnīgi jebkurā vietā un laikā? Vai tomēr mēs spējam piemeklēt laiku un vietu, kad jebkura it kā slikta darbība, tomēr ir ļoti iederīga? Tāpēc laikam un vietai, tomēr nozīme IR.


Ja vēlies savu senču dvēselēm sniegt īstu atbalstu, nevis darīt to, kā pagadās, dod ziņu.

Indijas priesteriem šīs zināšanas ir saglabājušās tūkstošiem gadu, nododot no paaudzes, paaudzē.


Izpildot senču rituālu precīzi pa soļiem tā, lai dvēsele saņem reālu atbalstu un iegūst sev mieru. Iegūst sev enerģiju, lai tai skaitā dotu svētību atpakaļ Tev - savam bērnam un Taviem bērniem, senču mazbērniem...


Priesteris rituālā pieaicina visus atbildīgos Dievišķos aspektus un visas Jūsu mirušo senču dvēseles, gan tos, kurus Jūs atceraties, gan tos, kurus nezināt. Kad visi ir pieaicināti, telpa reāli piepildās ar mirušo dvēselēm ,ko jūtīgāki cilvēki uzreiz izjūt. Jūtīgāki cilvēki arī izjūt to cik ļoti senči gaida šo enerģiju caur rituālu.


Priesteris skaita neskaitāmas lūgšanas katram Jūsu mirušajam tuviniekam un piedāvā tiem visu stihiju elementus. Smalko pasauli jūtīgi cilvēki redz cik lielu atvieglojumu senči izjūt rituālam noslēdzoties.


Tiem, kuri savus senčus godā, veic viņiem šos ļoti sarežģītos un precīzos rituālus saņem milzīgu atbalstu no tiem. Uzlabojas veselība, gan pašam, gan bērniem, uzlabojas attiecības ģimenes locekļu starpā, sakārtojas finanses...


Raksti un nosūtīšu informāciju par senču rituālu.

Whatsapp/telegram: +91 9289307068


Comments


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page