top of page

Es nomiršu.



Būtu labi pēc nāves neiestrēgt zemos līmeņos.

Būtu labi, ja tuviniekiem būtu zināšanas, kā mani atbalstīt, ne tikai dzīves laikā, bet arī kā man palīdzēt pārejas laikā.


Pazīstu daudz cilvēku, kuri jūt un pat redz smalko pasauli. Tai skaitā mirušos. Es dzīvoju kopā ar tādu cilvēku. Pats periodiski saskaros ar saviem mirušajiem tuviniekiem.


Dažādās tradīcijās ir veidi, kā pavadīt aizgājēju un reizēm tie ir ļoti viedi veidi, kuri palīdz dvēseles ceļā, tomēr dažkārt tie ir ļoti ačgārni un dvēselei rada šķēršļus. Piemēram, izmisīga raudāšana, pārmetumi par miršanu, lūgumi neatstāt, alkohola piedāvāšana... (ieraksti komentārā, ko cilvēki mirušajiem dara, bet nevajadzētu).


Skaidrs, ka mirušajiem atbalsts ir iespējams un vai var būt kaut kas svarīgāks priekš mums, kā šīs iespējas izmantot un sniegt palīdzību saviem senčiem? Kurš to darīs, ja ne Tu?

Vienlīdz, kā mirušo pasaule spēj mums traucēt (piemēram, miegā), tā arī mirušie tuvinieki/senči spēj mums palīdzēt, pasargāt, aizstāvēt, glābt... Mazāk mums traucēt un vairāk palīdzēt tie var, ja par viņiem rūpējamies.


Pilnīgi visam ir piemērots laiks un vieta, tāpat laiks un vieta var būt nepiemēroti. Astroloģiski raugoties vispiemērotākais laiks, lai veiktu vēdiskos ( jaudīgākos zināmos) rituālus veltītus senčiem, šogad ir no 17.septembra-02.oktobrim.


Šajā laika periodā, būšu Indijā, Himalaju klosterī, kur zinoši priesteri ikgadēji veic rituālus senčiem.


Pagājušajā gadā palīdzību te sniedzām vairāk par 1000 mirušo.


Ja vēlies, lai arī Tavi tēvi, vectēvi, vevectēvi un mātes saņem atbalstu tai saulē, šādā rituālā, raksti man privāti un sniegšu informāciju.

Vēl ir aptuveni 20 vietas.


Mums trūkst atbilstošo zināšanu, kā to darīt, bet Indijā šīs zināšanas ir saglabājušās no senatnes līdz mūsdienām un tiek rūpīgi piekoptas.


Katrs kurš to veicis apstiprinās cik jaudīgi mainās dzīve. Atrisinās problēmas, mazinās konflikti, atnāk nauda, sakārtojas veselība un attiecības, parādās fiziska viegluma sajūta.


Mans Whatsapp/telegram: +91 9289307068

Comments


Escape to Paradise 1_edited.jpg
bottom of page